InternExtern

ACW’66 had een mooie, representatieve website nodig. Zie dan maar eens je weg te vinden in het oerwoud van webbouwers. De ene belofte is nog mooier dan de andere. Bovenaan in Google. Een fantastisch ontwerp. Superservice. Voor de laagste prijs.

Gelukkig kwamen wij in contact met Thijs Sijlaar van InternExtern.

Thijs heeft voor onze club een fantastische website gemaakt. Vanaf het begin heeft hij zich ingeleefd in onze materie. Dingen uitgezocht, gedubbelcheckt en vooruitgekeken. Onze wensen waren niet mis, maar Thijs heeft het helemaal waargemaakt. Een eigenzinnig ontwerp, uitgebreide mogelijkheden, strak ogend op mobiel en desktop. We zijn er superblij mee!

Het project is vooral ook prettig gelopen. Thijs heeft open en transparant gecommuniceerd, we wisten precies waar we tijdens het traject stonden. Dat Thijs dat ook nog eens heeft gedaan met een flink sponsorsausje, zorgt er helemaal voor dat we met genoegen zeggen: Bedankt Thijs, dankzij jouw inzet staat ons club er helemaal fris op!

Een greep uit recente projecten van InternExtern:

  • BTR Architectuur (https://btrbv.nl) – ontwikkeling volledige huisstijl en website
  • De Bazeroen (http://debazeroen.nl) – ontwikkeling website en (social) media campagne rondom de Vanguard Road Tour die zij dit jaar organiseerden
  • Verspeek Graszoden (https://verspeekgraszoden.nl) – ontwikkeling en optimalisatie van website
    Zensual Make-Up (https://zensualmakeup.com) – volledige ontwikkeling van het (online) merk en ontwikkeling website

Of ga naar de website: www.internextern.nl