Hardloopshop

Hardloopshop.nl, voor je hardloopschoenen, hardloopkleding en meer!

In mei 2002 is Total Sports opgericht door twee gepassioneerde handballers. Vanaf de zolderkamer in Waspik volgde de eerste webshop. Handbalshop.nl. Begin 2004 werd de zolderkamer te klein en kregen ze de sleutel van hun eerste echte bedrijfspand aan de Raadhuisstraat in Waspik. In 2006 besloten ze beide om zich fulltime te richten op Total Sports. Deze grote stap ging gepaard met een verhuizing naar Waalwijk, waar ze zich vestigde aan de Reigerbosweg in Waalwijk. In de jaren erna groeide Total Sports jaarlijks met 30% tot 40% en namen het aantal webshops en landen waar ze actief zijn steeds verder toe. In deze jaren ontstond ook Hardloopshop.nl.

De reden om Hardloopshop.nl op te starten was om de handballers, volleyballers en korfballers te kunnen voorzien van artikelen die ze nodig hadden tijdens zomer- en winteronderbrekingen. Al snel bleek dat de hardloopmarkt vele malen groter is, waardoor Hardloopshop.nl nu een gevestigde naam is binnen deze markt.

Een volgende stap volgde in 2017. Total Sports werd wederom te klein op de Reigerbosweg, vanwege de enorme groei lag de voorraad verspreid over 4 verschillende magazijnen. Na een lange zoektocht volgde in april 2017 opnieuw een verhuizing naar het bedrijfspand aan de Tielenstraat 13 in Waalwijk. Deze locatie is 3500 m2 groot met de mogelijkheid om nog eens 1500 m2 te groeien. Om de naamsbekendheid en de internationale groei in de toekomst nog verder te kunnen laten groeien is in juni 2017 afscheid genomen van Total Sports en zijn we verder gegaan als Sportshop.com.

www.hardloopshop.nl