Wie? Ans Stolwijk

Wie?

Ja wie, dat is een vraag die ik me vaak stel. ACW ’66 is een prachtige atletiek vereniging met een al bijna vijftig jarige historie. Het bestaan van ACW is alleen maar mogelijk door betalende leden en een berg vrijwilligers. Veel van ACW z’n vrijwilligers leiden een anoniem bestaan. Die vaak onzichtbaar en onhoorbaar voor onze leden veelal ondankbare taken verrichten. Graag wil ik deze onzichtbare vrijwilligers aan u voorstellen. Deze keer: ” Wie doet eigenlijk onze leden administratie?”

Als sinds jaar en dag wordt onze ledenadministratie met dodelijke precisie bijgehouden. En houdt de vinger aan de pols bij de Atletiek Unie om te zien of het allemaal wel goed gaat. Want elk lid teveel op de lijst bi de AU kost ACW geld. Wie doet dat voor ons? Graag wil u graag voorstellen een Ans Stolwijk. Kennen we die? Nee beste leden de meeste onder jullie kennen haar niet. Maar vanaf vandaag wel!

Ans is in maart 1988 lid geworden van de dames fitheidsgroep (DFG) bij ACW, en dus al ruim 25 jaar lid bij ons cluppie. De DFG is veel te onbekend bij ons, maar een erg leuke groep van dames, die de koffie achteraf net zo belangrijk vind als het lopen.

Zien we Ans wel eens, nee zelden, op de commissie vergaderingen verschijnt ze trouw net als op de ALV. En natuurlijk op de vaste koffie avond van de damesfitheidsgroep. Wil Ans in de spotlights? Eigenlijk geen idee maar ik denk van niet. Maar vandaag zetten we Ans in het zonnetje, na ruim 10 jaar ledenadministratie mag dat best een keer.

Beste leden mochten jullie Ans een keer zien op de baan, je weet nu wie ze is, en wat ze voor ons cluppie doet, geef haar dan een hand en een schouderklopje en bedank haar voor alles wat ze doet voor ACW.

Mocht jij nu ook wel een hand en een schouderklopje willen krijgen. ACW is altijd op zoek naar juryleden bij wedstrijden, we missen nog een voorzitter, onze technische commissie kan nog een actief lid gebruiken. Meld je aan bij Antoine Span op bestuur01@acw66.nl.