Wedstrijd Oosterhout

Zaterdag 24 augustus hadden vier pupillen A en drie pupillen C een wedstrijd in Oosterhout. Deze wedstrijd was in de nieuwe stijl die de atletiekunie aan het ontwikkelen is. Het was erg leuk. De speerpunten hiervan zijn dat het sneller gaat, meer bewegen, meer onderdelen en meer plezier! Nou dat is zeker goed gekomen. De A’s en de C’s zaten apart in een team aangevuld met leden van scorpio. Dit was erg gezellig.

We hadden verschillende onderdelen. We hadden een estafette, horden lopen, sprinten, fluitbalwerken, medicienbal stoten, kogelstoten, hurkhoogspringen en gewoon hoogspringen. En de dag werd afgesloten met meters maken. een andere manier van lange afstand lopen. Want plaats van een 600m of 1000m moesten de C’s nu 4 minuten hardlopen en kijken hoever ze kwamen en de A’s moesten dit 6 minuten doen.

De kinderen hebben genoten van de wedstrijd en veel plezier gehad. Helaas is Thijmen gevallen en heeft zich daarbij geblesseerd want zijn pols gebroken. Maar wij zijn doorgegaan en hebben ook plezier gemaakt voor jou Thijmen. Het was een geslaagde wedstrijd. Op naar nog een paar baanwedstrijden op de baan voordat het cross en indoor seizoen weer begint!

Groetjes Truus en Gina