Vakantieloop Biest-Houtakker 9-08-2017

Deze loop werd onder gunstig loopweer georganiseerd door atletiekclub Achil’87 in het dorp Biest-Houtakker. Het waren rondjes van 2 kilometer de 10 kilometer telt mee voor het wegcircuit. Doordat het van die kleine rondjes waren moest er door de betere lopers veel atleten in gehaald worden, wat soms niet echt makkelijk ging.

De loop begon met de jeugd daarbij liep ook Benthe van Laarhoven mee, gestimuleerd door haar vader omdat die ook liep. Maar ik denk dat Benthe blij was dat ze gelopen had, want ze eindigde in haar categorie op de 3e plaats in de tijd van 5:01 minuut nadat ze 1 rondje van 1 kilometer had gelopen.

Bij de 10 kilometer stonden 3 atleten van Atletiek Club Waalwijk aan de start. Sander Demmers Mannen Senioren, dit jaar niet zoveel wedstrijden gelopen, liep een goede wedstrijd hij finishte als 6e in de tijd van 34:52 minuten.

Bij de Vrouwen Masters 35+ stonden Jessica Joosten en Lianne Ivens aan de start, met Jessica ging het wat minder ze had last van een blessure. Maar ze heeft de 10 kilometer rustig uit gelopen in de tijd van 43:00 minuten en werd daarmee 3e. Ze is daarbij wel zeker dat ze regio-13 kampioen is. Lianne werd 5e in de tijd van 44:13 minuten, Lianne is in het regio 13 klassement 2e.