Stoppen met jury werk.

Na ongeveer 47 jaar onafgebroken als jurylid bij wedstrijden geholpen te hebben vind ik het nu tijd om te stoppen. Wel blijf ik bij thuiswedstrijden op de baan beschikbaar om hand en spandiensten te verrichten.

Eind 1968 toen DAK Drunen opgericht werd ben ik daar vrij snel begonnen met jureren en heb ook nog een hele tijd gewerkt als juco. Wij hadden daar een juco commissie met drie man waren de taken goed te verdelen, in deze commissie zat ook de vader van Kees Disseldorp de man die veel van onze wedstrijden in goede banen heeft geleid en nog hoopt te gaan doen.

Januari 1987 ben ik naar ACW’66 gekomen en daar gaan jureren, en heeft later vanaf 1999 zo’n 10 jaar als juco gefungeerd. Het was een mooie en gezellige periode toen in de WOC /WOCT ik denk daar nog met plezier aan terug.

Ik hoop nog vele jaren bij wedstrijden in Waalwijk op de accommodatie te zijn.

Piet Koot.