Open pupillenwedstrijd in Waalwijk

Zondag 23 juni werd door Atletiek Club Waalwijk een open pupillenwedstrijd georganiseerd. Er was een spannende strijd niet alleen van de regio atleten maar ook atleten uit Rotterdam ,Zundert, Best en Vught.

Natuurlijk waren er ook veel atleten van de georganiseerde club aanwezig. Er werd een meerkamp afgewerkt en een 600m voor de pupillen-C en de oudere pupillen een 1000m. Al was het geen ideaal atletiekweer, de prestaties waren goed en werden veel persoonlijke records verbeterd.

Er werden door de pupillen van ACW ook nog prijzen behaald. Meisje pupil-C Elien van Beek werd derde bij de meerkamp. Meisje pupil-B Robin Bosma werd 3e op de 1000m en 2e bij de meerkamp het onderdeel balwerpen was ze duidelijk de sterkste ze gooide de bal naar een afstand van 17,26 meter. Jongens pupillen-A 2ejaars Tom van Loon werd 3e op de 1000m en 1e met de meerkamp. Tom won het onderdeel hoogspringen met een hoogte van 1,35m en de 60m sprint, deze liep hij in een tijd van 9,49sec. Remco Bertels jongens pupillen-A 2e jaars mocht de zilveren plak mee naar huisnemen bij de meerkamp.