Nieuwe Secretaris: Roelant Oort

Beste ACW’ers,

In het Sintelpraatje van juni heeft Erwin van der Lee mij al een beetje geïntroduceerd. Na de verdeling van de takenpakketten en het tijdelijk vertrek van Antoine Span hebben we besloten dat ik taken van de secretaris op mij ga nemen. Het e-mailadres van secretaris@acw66.nl staat al op mijn naam. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 51 43 24 02

Voor de mensen die mij nog niet kennen:
Ik ben Roelant Oort, 50 jaar oud, wonende in Raamsdonksveer, met mijn vrouw Nelleke en de kinderen Anouk, Olivier en Sander. Voor de hockeyclub DDHC in ons dorp heb ik mij 10 jaar als trainer/coach en materialencommissie sterk gemaakt.

Mijn vrouw traint sinds 2 jaar bij de ACW66 Lange Afstand Groep met veel plezier en ik ben zelf eind 2012 op haar aanraden Nordic Walking gaan proberen. Na een paar keer wist ik het zeker: dit is super voor mijn rug (heb veel hernia klachten) en erg gezellig. Een ideale combinatie van sport/bewegen/natuur en gezelligheid. Ik loop nu een half jaar bij de groep van Jos van Elshout en sla niet graag een zaterdag over. Helaas is de groep al lang geen 10 mensen meer groot en zouden we best nog een paar enthousiaste Walkers kunnen gebruiken.