Lidocross 15 december 

Afgelopen zondag organiseerde ACW’66 de Lidocross. We hadden veel pupillen die aan de start stonden en dat levert een hoop gezelligheid op.

We zijn begonnen met het verkennen van het parcour, in een treintje zijn we gaan warm lopen. Onderweg zijn we af en toe gestopt om wat oefeningen te doen en al onze spieren op te warmen. Daarna was het de beurt aan de c pupillen om de wedstrijd te gaan lopen. Gespannen koppies aan de start, maar zeker ook strijdlustig. Siem kwam als tweede van de jongens over de finish, hij crosst al vaker en heeft er veel plezier in. Vlak achter Siem liep Jim, super knap hoor Jim. Nog aan het proeftrainen en dan al meedoen met een wedstrijd en nog derde worden ook. Ook Vince ging heel goed en werd 6e bij deze wedstrijd. Voor Maxime was het zijn eerste cross ooit en ja als je dan te snel start en je onderweg papa ziet zitten dan is het verleidelijk om te stoppen. We zijn uiteindelijk samen verder gelopen en heb je hem netjes uitgelopen Maxime, topper! Ook de meiden liepen mee met de jongens, we hadden twee meisjes namelijk Carlijn en Iris. Iris is eigenlijk nog mini-pupil maar loopt mee met de C pupillen. Je hebt netjes gelopen Iris, en een mooie tweede plaats. Carlijn heeft de smaak van het crossen goed te pakken en pakte dit keer de eerste plaats, super goed gedaan!

Daarna was het de beurt aan de B pupillen. We hadden 6 jongens B aan de start van Acw en 2 meiden B. Helaas zijn Mees en Sjors niet gefinisht, zij zijn te hard van start gegaan en kregen last van steken. Volgende keer beter, crossen is ook iets wat je echt moet leren door veel te doen. Voor Valerie was dit de eerste cross, je hebt goed gelopen en nog belangrijker je had er veel lol in! Fleur heeft al meerdere crossen gelopen en heeft nu ook weer goed gelopen. Andor, Sam, Mads en Bink hebben allemaal goed gelopen door het pittige parcours, want dat was het. Er zitten een paar gemene heuveltjes in en het was best modderig.

Jullie hebben allemaal super goed gelopen, hopelijk smaakt dit naar meer voor iedereen!!

Groetjes Lotte, Ben en Gina