Kom op 11 september langs en ervaar atletiek bij ACW’66!

Zien we je op 11 september bij ons op de atletiekbaan? Altijd al eens willen zien wat atletiek precies is of een van de onderdelen zelf eens willen ervaren? Op 11 september organiseert ACW’66 een laagdrempelige wedstrijd voor leden en niet-leden. Deze vindt plaats op onze eigen accommodatie gelegen op Sportpark Olympia te Waalwijk (Olympiaweg 10). Iedereen is welkom om mee te doen om te komen kijken (uiteraard op 1.5m afstand en zonder verkoudheidsklachten). Wanneer je het leuk lijkt kun je meedoen aan de verschillende onderdelen die wij deze dag aanbieden, hiervoor maken we een splitsing in leeftijdscategorieën en na afloop ontvang je een certificaat met je prestaties. Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

11.00-14.00u: pupillen. Iedereen van 2010 en jonger is welkom om hieraan mee te doen. De onderdelen die gedaan worden zijn: verspringen, vortex werpen (werpen met een schuime werpbal) en een parcours op de baan.

15.00-18.00u: Junioren, senioren (iedereen van 2009 en ouder). De meerkamp bestaat uit hoogspringen, verspringen, speerwerpen en een loopparcours. ACW heeft ook een speciale groep gericht op mensen met een verstandelijke beperking, je bent meer dan welkom om deze middag eens te komen proberen!

Je mag zelf kiezen of je aan alle onderdelen meedoet of niet, volledig vrijblijvend. Misschien hebben we bij het parcours nog een leuke verrassing in petto!

Opgeven is gewenst zodat we een indicatie krijgen van het deelnemersaantal (maar geen must), je kunt je opgeven (of vragen stellen) door een mailtje te sturen naar trainerscoordinator@acw66.nl, vermeld daarbij je naam en leeftijd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus neem vooral vrienden/familieleden mee die atletiek ook graag willen ervaren, vermeld dit dan ook even bij aanmelding.

Zien we je dan?