Jeugdkamp 2024

In september is het weer zo ver! Dan gaan we weer op kamp!

Na wat overleg en uitzoekwerk is het toch gelukt om voor 2024 een kamp te organiseren! Er is een nieuwe organisatie opgestaan met daarin een aantal oude gezichten. 

Er is kritisch gekeken naar de haalbaarheid van Sparrenhof en het kamp zoals het bestond. De conclusie is dat Sparrenhof als locatie met het huidige bedrag niet meer haalbaar was, dus of de kosten zouden omhoog moeten gaan of we zullen moeten uitwijken naar een andere locatie (met als nadeel een langere reistijd). De beslissing is geworden dat er een nieuwe locatie nodig was en deze hebben we gevonden in België , namelijk De Hoge Rielen, dit is een oud militair terrein dat omgebouwd is tot kamplocatie. De reistijd is ongeveer een uur.  

We hebben de locatie bezocht en hebben deze als positief ervaren ook met de mogelijkheden terplekke! Dit betekent wel dat er een aantal veranderingen zullen komen namelijk: 

  • Kamp is voor 1 overnachting (wij moeten zelf ook het wiel opnieuw uitvinden hoe alles werkt en dergelijke, dus de leiding gaat een dag eerder). 
  • Zaterdagochtend brengen en zondagmiddag ophalen. 
  • De A-pupillen tot en met B-junioren mogen mee! Helaas de kleinste leden niet meer.
  • We gaan begin september op kamp (7/8 september) dus er wordt met water van alles gedaan. Zwemdiploma niet vereist, maar we willen wel graag weten wie er wel/geen zwemdiploma heeft, zodat we weten waar we een extra oogje in het zeil moeten houden! 

Laten we er met zijn allen een leuk kamp van maken en schrijf je allemaal op tijd in, zonder leden zal dit kamp geen succes kunnen worden. Wij hopen dus dat jullie allemaal mee gaan. 

AVG

Tijdens kamp laten wij u met foto’s en video’s via ACW facebook fotopagina zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het eten, spelletjes, en vrije tijd. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van de kinderen. In het inschrijfformulier vindt u ook 2 vakjes met of uw kind op de foto mag worden gezet of niet.

De foto’s zijn alleen voor de ACW Facebook of instagrampagina en eventuele toekomstige promotie. Wij hopen natuurlijk dat u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt, want dit maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Inschrijving 

Via het linkje onderaan de pagina kan je je inschrijven voor het kamp! De inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld van €55,- is ontvangen op onze bankrekening. Het kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL87 RABO 0155 8017 32 ten name van ACW’66 en onder vermelding van ‘jeugdkamp’ en naam van het kind. 

Om de kosten voor het kampweekend niet onnodig hoog te maken, is hiervoor geen extra verzekering afgesloten. Dit houdt in dat uw kind op eigen risico meegaat onder de door uw afgesloten zorg- en/of reisverzekering. 

 

Groeten de kampleiding: Robert, Bram, Milan, Chantal, Fenna, Jade, Guinevere, Noortje en Ben. 

 

Bij vragen contact: 

Ben Claessen 06-26888498

(of stuur een email via jeugdkamp@acw66.nl )

 

Je kunt je hier inschrijven