Jeugdkamp

Met het jeugdkamp gaan we dit jaar weer naar Sparrenhof in Tilburg, van vrijdag van 7 oktober tot en met 9 oktober 2022. Er kunnen 60 kinderen mee, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, want vol is vol. Voor de junioren, hier kunnen 23 kinderen mee, bij de pupillen 37.

Je kunt je kind(eren) op vrijdag 8 oktober brengen. Voor de junioren tussen 18:30 en 19:00. Voor de Pupillen tussen 19:00 en 19:30. Op zondag 10 oktober word je om 12.00 uur verwacht om je kind(eren) op te halen. Meehelpen om te poetsen (zondag vanaf 11 uur), graag! Voor vragen neem contact op met Lotte Schalkwijk 06-83160228 of jeugdkamp@acw66.nl of andere trainers.

Je kunt je kind(eren) op vrijdag 8 oktober tussen 19.00u en 19.30u brengen. Op zondag 10 oktober word je om 14.00 uur verwacht om je kind(eren) op te halen. Meehelpen om te poetsen (zondag vanaf 11 uur), graag! Voor vragen neem contact op met Lotte Schalkwijk 06-83160228 of jeugdkamp@acw66.nl of andere trainers.

Kampleiding die dit jaar mee gaan zijn: Kampleiding die dit jaar mee gaan zijn: Jolanda van de Schans, Gina de Graaf, Ben Claessen, Milan van Alphen, Anouk Olijve, Robert Hagen, Lotte Schalkwijk, Maxime Verdijk en Bram van der Mast.

We bereiden het kamp voor met de huidige richtlijnen van het RIVM. Op dit moment heeft het geen consequenties, maar zal waar nodig in september geëvalueerd worden.

.

AVG

Tijdens kamp laten wij u met foto’s en video’s via ACW Facebook-fotopagina zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het eten, spelletjes, en vrije tijd. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. De foto’s zijn alleen voor de ACW-Facebookpagina en eventuele toekomstige promotie van het jeugdkamp.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van de kinderen.

In het inschrijfformulier vindt u ook 2 vakjes met of uw kind op de foto mag worden gezet of niet. Wij hopen natuurlijk dat u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt, want dit maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Inschrijving

Als je je kind opgeeft en betaalt voor 30 juni dan betaalt je €55,- per kind. Na 30 juli wordt dit €60,- per kind, met uitzondering van nieuwe leden. Maak het inschrijfgeld over op rekening NL87 RABO 0155 8017 32 ten name van ACW’66 en onder vermelding van jeugdkamp en naam van het kind.

Mocht je kind uiteindelijk niet mee kunnen ivm corona klachten krijgt u het geld terug. Om de kosten voor het kampweekend niet onnodig hoog te maken, is hiervoor geen extra verzekering afgesloten. Dit houdt in dat uw kind op eigen risico meegaat onder de door uw afgesloten zorg- en/of reisverzekering.

De inschrijving is geldig als het inschrijfgeld ontvangen is op onze bankrekening. Wij krijgen hier ongeveer 1x per maand een overzicht van. Het kan dus even duren voor u de definitieve bevestiging krijgt!

Inschrijfformulier