Jeugdkamp

Met het jeugdkamp gaan we dit jaar weer naar Sparrenhof in Tilburg, van vrijdag van 4 oktober tot en met 6 oktober 2019. Er kunnen 48 kinderen mee, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, want vol is vol.  Nieuw dit jaar is dat de gehele groep van Robert, Leon, Ben en Erik mee mogen, dus ook de C-junioren.

Je kunt je kind(eren) op vrijdag 4 oktober tussen 19.00u en 19.30u brengen. Op zondag 6 oktober word je om 14.00 uur verwacht om je kind(eren) op te halen. Meehelpen om te poetsen (zondag vanaf 11 uur), graag! Stuur een mail naar jeugdkamp@acw66.nl.

Voor eventuele vragen neem contact op met Lotte van der Schans 06-83160228 of jeugdkamp@acw66.nl of andere trainers.

Kampleiding die dit jaar meegaat zijn: Lotte van de Schans, Erik Beumer, Jolanda van de Schans, Gina de Graaf, Teun de Kort, Annet Olijve, Marjo van der Velden, Inge Beumer, Anouk Olijve, Robert Hagen, Saskia Rombouts.

Inschrijving

Ik geef mijn kind op voor het jeugdkamp van ACW van 4 oktober tot en met 6 oktober 2019. De inschrijving is geldig als het inschrijfgeld ontvangen is op onze bankrekening.

Nieuw dit jaar zijn de voorinschrijvingen, als u uw kind opgeeft en betaalt voor 30 Juni dan betaalt u €45,- per kind. Na 30 juli wordt dit €50,- per kind, met uitzondering van nieuwe leden. Maak het inschrijfgeld over op rekening NL87 RABO 0155 8017 32 ten name van ACW’66 en onder vermelding van jeugdkamp en naam van het kind.

Om de kosten voor het kampweekend niet onnodig hoog te maken, is hiervoor geen extra verzekering afgesloten. Dit houdt in dat uw kind op eigen risico meegaat onder de door uw afgesloten zorg- en/of reisverzekering.

Inschrijfformulier