Jeugdkamp

In oktober is het weer zo ver! Dan gaan we weer op kamp! In het weekend van 6 tot en met 8 oktober! Ook dit jaar gaan we naar Sparrenhof in Tilburg. Het belooft weer een weekend vol activiteiten, plezier (en weinig slaap) te worden. Schrijf je dus snel in.

Helaas hebben we ook slecht nieuws. Het wordt in 2023 (voorlopig) het laatste kamp. Daarom gaan we er een spetterende afsluiting van maken! Je kan je nu inschrijven voor deze allerlaatste editie! Houd er rekening mee dat er 48 kinderen mee kunnen. Vol is vol, dus zorg er voor dat je, je op tijd inschrijft!

Leiding

Kampleiding die dit jaar mee gaan zijn: Jolanda van de Schans, Gina de Graaf, Ben Claessen, Annet Olijve, Milan van Alphen, Anouk Olijve, Robert Hagen, Lotte Schalkwijk, Maxime Verdijk en Bram van de Mast.

Tijden

Op vrijdag 6 oktober worden de kinderen tussen 19.00 en 19.30 verwacht. Het is niet wenselijk om later te komen i.v.m. het programma wat start. Eerder komen heeft geen zin omdat het terrein dan nog gesloten is voor de kinderen.

Poetsen

We zijn op zoek naar ouders die ons willen helpen poetsen op zondag 8 oktober. Dit om 11.00 uur. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier of (later) mailen aan jeugdkamp@acw66.nl. Mocht je nog verdere vragen hierover hebben, dan kan je contact opnemen met Lotte Schalkwijk 06-83160228, jeugdkamp@acw66.nl of andere trainers onder trainingstijd.

Laatste kamp

Helaas is 2023 (voorlopig) het laatste jaar waarin een ACW kamp wordt georganiseerd. We vinden dit natuurlijk erg jammer maar er is op dit moment niet genoeg draagvlak voor een kampcommissie 2024. Ideeën of inzet om in 2024 het kamp toch door te laten gaan zijn natuurlijk altijd welkom. Laat ze weten via jeugdkamp@acw66.nl.

AVG

Tijdens kamp laten wij u met foto’s en video’s via ACW facebook fotopagina zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het eten, spelletjes, en vrije tijd. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van de kinderen. In het inschrijfformulier vindt u ook 2 vakjes met of uw kind op de foto mag worden gezet of niet.

De foto’s zijn alleen voor de ACW Facebook pagina en eventuele toekomstige promotie. Wij hopen natuurlijk dat u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt, want dit maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Inschrijving

Bij inschrijving en betaling voor 30 juni zijn de kosten €55,- per kind. Inschrijvingen na 30 juni zijn € 60,- (uitgezonderd nieuwe leden).

De inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld is ontvangen op onze bankrekening.  Maak het inschrijfgeld over op rekening NL87 RABO 0155 8017 32 ten name van ACW’66 en onder vermelding van jeugdkamp en naam van het kind.

Om de kosten voor het kampweekend niet onnodig hoog te maken, is hiervoor geen extra verzekering afgesloten. Dit houdt in dat uw kind op eigen risico meegaat onder de door uw afgesloten zorg- en/of reisverzekering.

Je kunt je hier inschrijven