Jeugdkamp

Met het jeugdkamp gaan we dit jaar weer naar Sparrenhof in Tilburg, van vrijdag van 2 oktober tot en met 4 oktober 2020.. Er kunnen 48 kinderen mee, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft, want vol is vol.

Je kunt je kind(eren) op vrijdag 2 oktober tussen 19.00u en 19.30u brengen. Op zondag 4 oktober word je om 14.00 uur verwacht om je kind(eren) op te halen. Meehelpen om te poetsen (zondag vanaf 11 uur), graag! Voor vragen neem contact op met Lotte van der Schans 06-83160228 of jeugdkamp@acw66.nl of andere trainers.

Kampleiding die dit jaar mee gaan zijn: Jan van der Schans, Jolanda van de Schans, Gina de Graaf, Ben Claessen, Marjo van den Velden, Inge Beumer, Anouk Olijve, Robert Hagen, Saskia Rombouts.

AVG

Tijdens kamp laten wij u met foto’s en video’s via ACW Facebook-fotopagina zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het eten, spelletjes, en vrije tijd. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. De foto’s zijn alleen voor de ACW-Facebookpagina en eventuele toekomstige promotie van het jeugdkamp.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van de kinderen.

In het inschrijfformulier vindt u ook 2 vakjes met of uw kind op de foto mag worden gezet of niet. Wij hopen natuurlijk dat u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt, want dit maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Coronamaatregelen

We bereiden het kamp voor met de huidige richtlijnen van het RIVM.  Dit heeft voor het kamp de volgende consequenties:

  • De pupillen worden anders verdeeld over de slaapzalen, waardoor dat de afstand tussen de kinderen en de leiding gewaarborgd is.
  • Ook met eten wordt hier rekening mee gehouden.
  • Wij als leiding zullen proberen om de 1,5 meter regel in acht te nemen, maar bij een valpartij of een ongelukje zal het zorgen voor het kind altijd voorop staan.
  • Er zijn meerdere leiding mee die verpleegkundige zijn.

We begrijpen dat het niet de meest ideale situatie is, maar we gaan ervoor zorgen dat het alsnog een super leuk kamp wordt.

Inschrijving

Nieuw dit jaar zijn de voorinschrijvingen. Als u uw kind opgeeft en betaalt voor 30 juni dan betaalt u €45,- per kind. Na 30 juli wordt dit €50,- per kind, met uitzondering van nieuwe leden. Maak het inschrijfgeld over op rekening NL87 RABO 0155 8017 32 ten name van ACW’66 en onder vermelding van jeugdkamp en naam van het kind.

Mocht uw kind uiteindelijk niet mee kunnen ivm corona klachten krijgt u het geld terug.

Om de kosten voor het kampweekend niet onnodig hoog te maken, is hiervoor geen extra verzekering afgesloten. Dit houdt in dat uw kind op eigen risico meegaat onder de door uw afgesloten zorg- en/of reisverzekering.

De inschrijving is geldig als het inschrijfgeld ontvangen is op onze bankrekening.

Inschrijfformulier