Indoorwedstrijd zondag 19 maart in Alphen

Dit was de laatste indoorwedstrijd van het seizoen georganiseerd door Atletiek Club Spiridon. Deze wedstrijd werd nu voor de eerste keer georganiseerd in de sporthal in Alphen. Het was een slechte sporthal, koud en glad de wedstrijd van de middag voor de junioren hebben ze moeten aflassen omdat het te glad was. De pupillen hebben hun meerkamp wel af kunnen maken, de onderdelen waren 35 m sprint, kogelstoten en hoogspringen. Jammer, er deden maar 4 pupillen van ACW mee. Bij de mini’s deed Benjamin van Hilst mee aan zijn 2e wedstrijd, hij wil aan elke wedstrijd meedoen. Benjamin is nog maar een paar maanden lid. Het was een genot om te zien hoeveel plezier hij had. Benjamin liep pas voor de 1e keer de 35 m sprint, hij liep de sprint in een tijd van 8,07 sec. Hij verbeterde zijn pr met kogel met een afstand van 39 cm hij stootte die naar een afstand van 3,20 cm. Met hoogspringen sprong hij 0,65 cm.

Thijs Nuijten j.p.a. 1e jaars was er natuurlijk ook weer bij, hij deed zo zijn uiterste best om prs te halen maar het ging net niet. De 35 m sprint liep hij in 7,36 sec, met kogel stootte hij een afstand van 3,71 cm en het hoogspringen sprong Thijs 0,85 cm.

Jesse Humbeeck en Tom Burghouts allebei 2e jaars-A die wilde deze wedstrijd hun prs ook nog verbeteren. Jesse liep de 35 m sprint in 6,41 sec, de kogel stootte hij naar een afstand van 6,36 cm wat een verbetering van zijn pr was met 38 cm. Met hoogspringen evenaarde hij zijn eigen pr Jesse sprong 1,20 cm hoog.

Tom behaalde 2 prs de 35 m liep hij in de tijd van 6,23 sec, hij had 6,32 sec staan. De kogel stootte Tom naar een afstand van 4,70 cm dat is een verbetering van zijn record met 22 cm. Met hoogspringen behaalde hij de hoogte van 1,05 cm, hij was vandaag de techniek een beetje kwijt.

Super gedaan jongens.

Jongen junioren –D Tim Nijssen had alleen kunnen kogelstoten omdat de wedstrijd afgelast werd hij stootte de kogel naar een afstand van 4,68 cm.

Jongens junioren-C Milan en Thijmen van Alphen hebben alleen de 35 m gesprint. Milan liep de tijd van 5,92 sec en Thijmen 6,15 sec.