Gratis loopcursus op gerenoveerde atletiekbaan

Afgelopen maanden is er druk gewerkt om de kunststof atletiekbaan van Atletiek Club Waalwijk geheel te renoveren en te voorzien van een nieuwe kunststof toplaag.

Om dit feit te vieren start Atletiek Club Waalwijk met een gratis loopcursus.

Het doel van deze cursus is om de cursisten op een plezierige manier te laten kennis maken met hardlopen. Na deze trainingen hebben deelnemers een goede basisconditie en belangrijker: ze hebben ervaren hoe leuk en gezond het is om te lopen. Ook voor de wat meer geoefende lopers, die wat meer willen weten over een goede loopstijl en warming-up en cooling-down is deze cursus zeer geschikt! Tevens wordt er aandacht besteed aan kleding en schoenen en voeding. Voor al diegene die dit wat lijkt, kan vanaf dinsdag 19 september deelgenomen worden aan deze nieuwe loopcursus.

Deze cursus is de eerste zes weken geheel gratis. De trainingen zijn op dinsdag en donderdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur. Er wordt getraind op de kunststof atletiekbaan, maar trainen in de bossen komt na verloop van tijd ook aan bod! De laatste training wordt op een gezellige en gepaste manier afgesloten. Na deze zes weken kun je ervoor kiezen lid te worden van onze club. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van ACW’66 te Waalwijk aan de Olympiaweg 10c te Waalwijk.

Informatie en aanmelden: neem contact op met Gerard Joosten op telefoonnummer 06 – 24 33 23 05 of 0416 – 27 82 30 of e-mail naar: gt.joosten@home.nl.