Doe eens normaal, man!!!!

Het overkomt ons allemaal wel eens een mindere dag op het werk of op school. Een geintje van je collega’s of medescholieren dat slecht valt en dan ben je wat laten we het voorzichtig zeggen, “snel aangebrand”. Toch schraap je al je energie bij elkaar om lekker te gaan te sporten. Maar daar laat iemand je onbedoeld struikelen, en je ontploft……..DOE TOCH EENS NORMAAL MAN &^%$#@)(*&^% (met wat lelijke woorden er achteraan). Begrijpelijk maar ongewenst. Binnen ons clubje moet gezelligheid voorop staan. Daarin is voor pesten, schelden en ruzie geen plaats. We hebben een gedragscode opgesteld waarin we als bestuur aangeven wat de regels van het spel zijn.

Tot op de dag van vandaag, en onze club bestaat toch al bijna 50 jaar, heeft het bestuur nog nooit een ruzie of geschil hoeven bijleggen, en dat willen we ook zo houden, we zijn een gezellig cluppie waar een hoop gezelligheid heerst.

Maar soms moet je formeel je club op de hoogte brengen wat de regels zijn die wij als club hanteren, dus bij deze onze gedragscode