Atletiek Club Waalwijk Pupil-B Pim Ligtvoet winnaar laatste Indoorwedstrijd.

Op zondag 4 maart werd in Rijen door Atletiek Club Spiridon de laatste Regio indoorwedstrijd georganiseerd. Het was een sterk deelnemersveld, ook enkele pupillen van Atletiek Club Waalwijk namen hier aan deel. Het was een meerkamp wedstrijd met de onderdelen 35 meter sprint , hoogspringen en kogelstoten. Bij deze wedstrijd was Jongen Pupil-B Pim Ligtvoet succes vol, Pim werd in deze categorie 1e . Pim zijn resultaten waren hoogspringen 1,00 mtr dat was een verbetering van zijn record met vijf centimeter. Pim stootte de kogel van 2 kilo naar een afstand van 4,93 mtr die kwam 4 cm verder dan zijn vorige record. De 35 mtr sprint liep Pim in de tijd van 6:62 sec. Bij deze laatste wedstrijd werd bekend gemaakt, als men minimaal drie indoorwedstrijden mee gedaan heeft, welke plaats ze in het regio klassement zijn geëindigd. Pim is door de mooie resultaten bij deze wedstrijd in de eindstand 2e geworden.

Fleur Claessen deed ook haar derde indoorwedstrijd, ze is pas een Mini maar bij deze wedstrijd deed ze in de klassement van de Pupillen-C mee. Ze verbeterde haar sprinttijd van de 35 mtr, ze liep die in de tijd van 8:00 sec. Haar PR was 8,11 sec, ze sprong 0,65 cm hoog dat was een evenaring van haar record. De kogel van 1 kilo was wat minder als was ze normaal stoot, Fleur stootte die nu naar een afstand van 2,89 mtr.

Thijs Nuijten Jongen Pupil-A is de enigen van ACW die alle vier indoorwedstrijd mee gedaan heeft. Jammer genoeg behaalde hij vandaag geen PRs. Thijs sprong mooi hoog maar het wilde niet lukken om zijn record te verbeteren. Zijn resultaat was 0,95 mtr, sprint liep hij in de tijd van 6:91 sec en de kogel van 2 kilo stootte hij naar een afstand van 4,80 mtr dat was maar een cm minder dan zijn record. Merijn van der Veek verbeterde zich op twee onderdelen. Merijn sprong 1,10 mtr hoog dat was een verbetering van 10 cm van zijn PR. De kogel stootte hij naar een afstand van 5,27 cm dat was 26 cm verder dan zijn record van vorige week. De 35 mtr sprint had Merijn nog geen resultaten op staan, die liep hij in de tijd van 6:86 sec.

Truus