Athletic Champs 18-09-2021 in Tilburg

Het was voor Atletiek Club Waalwijk de 2e Athletic Champs wedstrijd waar we als club collectief aan deelnamen. Deze werd georganiseerd door Atletiek Club Atilla in Tilburg. We deden met 8 pupillen A en 4 pupillen C/B/mini aan mee, want jammer genoeg hadden bij die categorie 4 atleten afgemeld. Bij de pupillen-A werden 2 atleten van DAK aan toegevoegd.
Onder gunstige weersomstandigheden werden de onderdelen afgewerkt, ze begonnen met een pendel estafette. Waardoor meteen voor veel kinderen de spanning er af was. Want voor veel atleten was het hun eerste wedstrijd.
Ze hadden nu andere onderdelen als in Drunen, want zo hebben ze na 2 wedstrijden alle onderdelen gehad. Alleen de duurloop van 4 minuten voor de jongste en de 6 minuten voor de pupillen-A zat er wel weer in. Nadat ze alle onderdelen gehad hadden en de temperatuur behoorlijk op liep, gingen ze er toch voor om zoveel meters te halen. Geweldig, sommige haalde in 6 minuten zelfs meer als 1200 meter. En bij de jongste in 4 min. 800 meter.
De inzet van de pupillen was geweldig met plezier kijk je als trainers wat ze presteren.
Het was een goede georganiseerde wedstrijd.
Voor de uitslagen van deze wedstrijd kijk je op www.atletiek.nu
Hopelijk zien we iedereen op 3 oktober bij de clubkampioenschappen.

Truus