Afsluitende loop Start met Rennen

Op dinsdag 23 oktober was alweer de laatste training voor de Start met Rennen groep. Deze laatste training staat altijd in het teken van een heuse testloop, compleet met startnummers en tijdklok. Over het algemeen wordt hier behoorlijk tegenop gekeken, maar het blijkt achteraf voor de meeste toch altijd erg mee te vallen en loopt iedereen deze 3000 meter gewoon uit zonder wandelen! De hele trainingsclinic is het droog en goed loopweer gebleven, en de ervaring lopen met regen bleef de lopers ook dit keer bespaard!  Door een paar zieke en geblesseerde kon helaas niet iedereen deelnemen, maar een mooi gemotiveerd groepje stond aan de start voor de zeven en een half rondje baan.

De uitslagen op een rijtje: Roelie Brok 17:27 min. Joep de Jong 17:16 min. Debby Claessen 18:19 min. Gabi Januskaite 16:37 min. Pleun van Dinter 16:57 min. Girmawit 17:27 min. Remy van Dongen 16:34 min. Dianne van Dongen 18:40 min. Lenie Hagen 20:11 min. en Zyad 16:59 minuten. Mooi behaalde resultaten!

Individueel trainen is vaak een kansloze missie omdat dit vaak strand door eentonige trainingen en wegebbende motivatie en daarom bieden wij de lopers aan om nog gratis vier keer te trainen bij de Middengroep onder de begeleiding van Gert en Sjaak.

Gerard