Afsluitende Athletics Champs competitie wedstrijd in Waalwijk zondag 28 juni 2015

Nadat er drie wedstrijden zijn geweest in de regio had Atletiek Club Waalwijk de vierde wedstrijd als afsluiting. Doordat onze club de organisatie in handen had, waren er meer pupillen gemotiveerd om mee te doen. Bij de pupillen-B/C hadden ze een team van 9 pupillen. Die waren vandaag met hun team 3e geworden en in het eind klassement 5e . De pendel estafette liepen ze in een tijd van 2.46,9 minuten.

Dit team bestond uit Abe Jonkergauw, Danique Blok, Helene de Rooij, Jesse van Humbeeck, Lorenzo Kamerbeek, Marit Traas, Mark van de Ven, Pelle Verschure en Ruben van Geenen.

De pupillen-A hadden vandaag zelfs twee teams, team een bestond uit Merel van de Mee, Reinier de Rooij, Tim Nijssen, Emily Moonen, Sander van Geenen en Chycca van der Ceelen . Dit team werd vandaag 3e, de pendel estafette liepen ze in de tijd van 3.04,2 minuten.

Team twee bestond uit Sep de Graaf, Lars Bellekom, Alandra Bisschop , Isis Kroezen en Vyggo van der Ceelen dit team werd vandaag 2e de pendel estafette liepen ze in de tijd van 2.52,6minuten.

In het eindklassement zijn we met de pupillen-A vierde geworden.

Deze wedstrijd had als afsluiting een hindernisloop dat de pupillen-B twee keer moesten lopen, ongeveer de afstand van 800 meter. De pupillen-A moesten het rondje drie keer lopen met ongeveer een afstand van 1200 meter.

Wat een top atleten waren ze, eerst een meerkamp van drie uur afwerken en dan nog een zware loop.

Na afloop kregen de pupillen die een even en oneven wedstrijd mee gedaan hebben een medaille.

Als je de pupillen vandaag bezig zag hebben ze heel veel plezier gehad en hopelijk hebben de pupillen die de eerste wedstrijd mee deden de smaak nu ook te pakken.

Alle uitslagen zijn te zien op atletiek.nu . Totaalstand: klik hier