Waalwijkse atletiekclub in de prijzen in Dongen

In Dongen werd afgelopen zondag 19 januari een indooratletiekwedstrijd georganiseerd. Alle atleten moesten een driekamp afleggen die bestond uit: 35 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen. In de ochtend moesten de pupillen hun meerkamp afwerken en in de middag de junioren. Ook een grote groep van atleten van Atletiek Club Waalwijk nam deel aan deze wedstrijd en twee van hen wisten in de prijzen te vallen.

Alec van Boxtel is pas net een maand lid van Atletiek Club Waalwijk en deed zondag voor het eerst aan een wedstrijd mee. Ondanks dit wist hij bij de jongens pupillen C al direct beslag te leggen op een tweede plaats. Op de 35 meter sprint liep 6,83 seconden, bij het hoogspringen sprong hij 0,95 meter en de kogel stootte hij naar een afstand van 6,25 meter.

Bij de meisjes junioren C wist Elise Jocaille en ruime overwinning te behalen. Met een hoogte van 1,40 meter bij het hoogspringen, 8,15 meter bij het kogelstoten en 5,86 seconden op de 35 meter sprint kon de eerste plaats Elise niet meer ontglippen.