VB feestavond

Op vrijdag 28 februari had onze VB groep een feestavond in ons clubhuis. Hans liet ons eerst nog genieten van zijn gitaarspel en daarna hebben wij eerst de inwendige mens op pijl gebracht.

De eerste uitdaging was het dartbord, de scoren varieerde van super tot hout, maar uiteindelijk was de uitslag van dit onderdeel: Lotte 1, Sven 2, Rick 3, Jesse 4, Hans 5, Lars 6 en Maurice 7.

De tweede strijd werd geleverd om de sjoelbak, wat resulteerde in enthousiaste aanmoedigingen en stenen die spontaan de bak uit vlogen. Ondertussen kletterde de regen vrolijk op het dak! Bij het sjoelen werd Maurice 1, Sven 2, Lotte 3, Rick 4, Lars 5, Jess 6 en Hans 7de. 

De gezonde snacks vonden tussen de bedrijven door gretig aftrek, de minder gezonde snacks, dat mag ook wel eens een keer, werden in ons overuren draaiende oventje tot eetbare hapjes omgetoverd!

Het derde en helaas al weer laatste strijdtoneel vond plaats achter het voetbalspel! Twee aan twee werd er strijd geleverd alsof het een strijd was op leven of dood. Het ging er zo fanatiek aan toe dat het voetbalspel met drie man op de plaats moest worden gehouden!! Nadat de verhitte hoofden weer de normale kleur hadden gekregen werd de balans opgemaakt! Maurice en Rick hadden ieder 2 punten, Jesse, Hans en Sven hadden 3 punten en Lotte en Lars ieder 4 punten. 

Alle bij elkaar opgeteld, gedeeld door 49, vermenigvuldigt met 73 en daar de wortel van leverde de uiteindelijk stand op. Sven was 1 geworden, Lotte 2, Maurice en Rick gedeeld 3, Jesse 4 en Hans en Lars op een gedeelde 5de plaats. 

Een super gezellige avond was helaas ten einde

Truus en Gerard