Pupillen B-C

Voor wie?

Ben je 8 of 9 jaar? Dan ben je een C of B pupil. Je leert hier hoe je sneller kan rennen, verder en hoger kan springen en verder kan gooien!

Wat houden de trainingen in?

Op een speelse manier leren wij de kinderen zich te ontwikkelen en vooral veel plezier te hebben. De trainingen bestaan uit vele spelletjes die de motoriek ontwikkelen en hierdoor wordt een goede basis wordt gelegd. Voorop staat veel bewegen en plezier. Elk kind kan zich op een eigen manier ontwikkelen en op zijn/haar eigen niveau sporten.

Welke onderdelen?

Sprinten, lang lopen, balwerpen, kogelstoten, verspringen, hoogspringen en allerlei leuke varianten hierop.

Wedstrijden?

Er zijn verschillende wedstrijden waaraan je mee mag doen. Niets is verplicht, maar het is natuurlijk wel erg leuk! In de winter zijn er crosslopen. Dit is ongeveer een kilometer hard rennen door het bos. Ook zijn er in de winter indoorwedstrijden. Dit zijn wedstrijden in een gymzaal. Hier doe je meestal hoogspringen, kogelstoten en sprinten.
In de zomer zijn de wedstrijden op de atletiekbaan. De onderdelen zijn per wedstrijd verschillend. Soms is het op een speelse manier (Athletics Champs) En doe je heel veel onderdelen binnen een korte tijd. Soms zijn de wedstrijden net als op TV. En doe je dus een sprint, verspringen of hoogspringen, balwerpen of kogelstoten en een 600 of 1000m.

Trainers Pupillen B-C

TrainerAnouk Olijve
E-mailpupillen@acw66.nl

Trainingstijden Pupillen B-C-Mini

PeriodeVan 1 maart tot 1 novemberVan 1 november tot 1 maart
TrainingsdagMaandagMaandag
Tijd18:30 tot 19:30 uur18:00 tot 19:00 uur
LocatieAtletiekbaanSporthal De Zeine
TrainingsdagDonderdagDonderdag
Tijd18:30 tot 19:30 uur18:30 tot 19:30 uur
LocatieAtletiekbaanAtletiekbaan

Contributie

Bekijk de contributie.

Proefles

Wil je een keer meedoen aan een proefles? Vul je gegevens in en je bent van harte welkom!

Proefles aanvragen