Nordic Walking

Voor wie?

Nordic Walking heeft twee doelstellingen: Lichamelijk op een gezonde manier bezig zijn en ook de gezelligheid van het sociale contact.

Met onze groepen lopen we in de mooie omgeving van De Loonse en Drunense Duinen. Voor iedereen die anderhalf uur kan lopen met stokken in alle terreincondities.

Wat houden de trainingen in?

Maandaggroep: We starten om 9.00 uur op drie verschillende locaties zodat we het gehele noordelijke deel van de duinen belopen. De eerste maandag van de maand starten we in Drunen Steegerf. Daarna volgen 2 of 3 maandagen dat er gestart wordt in Waalwijk Hoefsvenlaan. Iedere laatste maandag van de maand starten we bij De Drie Linden in Giersbergen.

Zaterdaggroep:  Onze “thuis” startplaats is bij café/speeltuin Het Genieten bij de Roestelberg, waar we op zaterdagochtend om 09.00 uur verzamelen. Na anderhalf uur lopen en keuvelen zijn we weer terug op ons beginpunt. We drinken er tot besluit een kopje koffie, voor wie dit wil.
Eenmaal per maand vertrekken we vanaf een andere locatie in de omgeving. (o.a  Drunen “Steegerf”, Udenhout “De brand”, De Moer “Huis ter Heide”, Giersbergen Oostzijde Duinen en Sprang-Capelle “slagen landschap” )

Begeleider Nordic Walking (maandag)

BegeleiderSimone Buckmann
E-mailsimone.buckmann@gmail.com
Telefoon06-28799880

Begeleider Nordic Walking (zaterdag)

BegeleiderInge Beumer
E-mailingebeumer61@gmail.com
Telefoon0416-281682 (na 18.00)

Contributie

Bekijk de contributie.

Proefles

Wil je een keer meedoen aan een proefles? Vul je gegevens in en je bent van harte welkom!
Je trainer zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Proefles aanvragen