Start trainingen G-atletiek op maandagavond

Sinds 10 jaar biedt Atletiek Club Waalwijk kinderen met een verstandelijke beperking atletiektrainingen aan. Vanaf 12 mei zal deze groep naast op woensdagmiddag ook op maandagavond gaan trainen. De groep traint niet alleen, maar doet ook regelmatig mee aan wedstrijden.

Ook dit jaar waren de G-atleten van Atletiek Club Waalwijk weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Atletiekmeeting in Tessenderloo. Deze atletiekwedstrijd wordt mede georganiseerd in samenwerking met de Rotary Club Tessenderloo. De atleten mogen drie onderdelen uit kiezen en dan gaan ze op hun eigen niveau strijden voor het eremetaal. Van ACW waren Dennis Slaats uit Waalwijk, Rik Voogd uit Kaatsheuvel, Guillermo Winter uit Sprang-Capelle en Maurice Laros uit Tilburg van de partij. Ze zetten uitstekende prestaties neer. De jongens liepen onder andere de 4x100m estafette in een super tijd van 65,85 sec liepen.

Zijn er atleten met een verstandelijke beperking in de leeftijd tot 25 jaar die ook graag atletiek willen doen? Train dan een keer mee met deze kanjers. Je hoeft geen atletiekervaring te hebben, want dat leer je van onze ervaren trainers. De trainingen zijn op maandagavond van 18:45 tot 19:30 uur en op woensdag 15:45 tot 16:30 uur. Je mag vier weken gratis meetrainen. We vragen je wel je van te voren even aan te melden. Inlichtingen bij: Truus Joosten, Tel 0416-278230 en gt.joosten@home.nl.