Piet Koot

Wie?

Ja wie, dat is een vraag die ik me vaak stel. ACW ’66 is een prachtige atletiek vereniging met een al bijna vijftig jarige historie. Het bestaan van ACW is alleen maar mogelijk door betalende leden en een berg vrijwilligers. Veel van ACW z’n vrijwilligers leiden een anoniem bestaan. Die vaak onzichtbaar en onhoorbaar voor onze leden veelal ondankbare taken verrichten. Graag wil ik deze onzichtbare vrijwilligers aan u voorstellen. Deze keer:

” Wie poetst onze wc eigenlijk?”

Twee keer per week worden die voor u schoonmaakt, ook vlak voor de wedstrijd en vaak dan ook nog een keer tijdens de wedstrijd. Maar wie doet dat voor ons allemaal. Graag wil u graag voorstellen een Piet Koot. Wie? Piet Koot beste leden. Piet is inmiddels al een oudgediende binnen ACW, met 27 dienstjaren en lid van verdienste als ere titel. In de begin jaren als ouder van zijn dochter die lid was bij onze vereniging. Later als jurylid en lid van de WOTC. Maar al jaren is Piet onze huismeester. Naast de toiletten die hij week in week uit voor ons schoonmaakt, is hij ook degene die elke week het veld afstruint voor zwerfvuil of achtergebleven materialen. Jaarlijks maakt hij de reclame borden schoon. Als ik zeg dat Piet verantwoordelijk is voor het aanzien van de baan dan overdrijf ik niet. Zien we Piet wel eens, nee, ja soms op een wedstrijd als jurylid, wil Piet in de spotlights? neeeeeeee. Maar Piet ere wie ere toekomt, deze keer zetten we je in het zonnetje.

Beste leden mochten jullie Piet een keer zien op de baan, je weet nu wie hij is, en wat hij voor ons cluppie doet, geef hem dan een hand en een schouderklopje en bedank hem voor alles wat hij doet voor ACW.

Mocht jij nu ook wel eens een hand en een schouderklopje willen krijgen. ACW is altijd op zoek naar juryleden bij wedstrijden, we missen nog een voorzitter, onze technische commissie kan nog een actief lid gebruiken. En met de komst van de zitdijk ben ik nog op zoek naar stratemakers en een elektricien. Meld je aan bij Antoine Span op bestuur01@acw66.nl.