Laatste training Start met Rennen

Na zes weken van intensieve training stond op donderdagavond de laatste afsluitende training op het programma in de vorm van een heuse testloop over 3000 meter. Voor alle voorgaande trainingen hadden wij mooie weersomstandigheden geregeld en ook op deze donderdag was het perfect weer voor deze uitdaging. De trainingen waren zodanig opgebouwd dat iedereen (met de nodige inspanning) de testloop zou moeten kunnen uitlopen. En hoewel niet alle lopers daarvan overtuigd waren wisten wij als trainers dat het best goed zou komen. De warming-up werd samen met de LAG-groep uitgevoerd en deze laatste groep zou gelijktijdig starten met een 5000 meter loop. De klok werd gestart en het groepje begon vol goede moed aan de zeven en een half rondje. Terwijl Gerard met Sjaak de rondjes turfde liep Truus als motivator over de baan om de atleten moed in te spreken. Er is altijd een de eerste en een de laatste, maar het doel is om, als je dat kan, zonder wandelen de 3000 meter vol te maken. Helaas kon Annica de Rooij niet van start gaan in verband met een plots opspelende blessure, maar ze was wel aanwezig om haar trainingsgroepje aan te moedigen. Ook Lieuwe Schilt kon in verband met andere bezigheden niet aanwezig zijn. Hoewel tijden niet belangrijk zijn op deze dag toch even de resultaten op een rijdje:

Marcel Mosterd 16:15 min., Stephan Schalken 14:56 min., Inge van Gils 18:45 min., Laura van Boxtel 22:08 min., Pierre Lammers 16:49 min., Wilma Leijtens 20:51 min., Freddy Lambooy 13:37 min., Julia verhees 16:37 min., Sandra Schilders 17:57 min., Judith Smits 16:37 min., Harald van der Zanden 18:43 min., Lianne Smits 19:10 min., Yasmine Treffers 16:37 min.

Mooie tijden allemaal, toch maar gefikst! En nu, lid worden of zelf aan de slag, de keuze is gemaakt en gelukkig kunnen er weer de nodige atleten aan onze ledenlijst toevoegen!