Jessica Joosten van Atletiek Club Waalwijk wederom in de prijzen

Afgelopen zaterdag 27 oktober werd door de Studenten vereniging Parcival de 37Snertcross georganiseerd. Deze loop dankt de naam dat na afloop voor ieder loper een beker snert klaar staat. Deze cross is alleen voor oudere junioren, senioren en Masters. Het parcours ligt in de mooie omgeving van de Warande bossen bij de universiteit van Tilburg. Het bestaat uit bospaden met een aantal flinke kuilen. Bij lopers bekend onder de naam de Berenkuil. Het is een behoorlijk snel parcours en de weersomstandigheden waren gunstig. Sommige atleten van Atletiek Club Waalwijk waren hierbij ook weer aanwezig.

Jessica Joosten Vrouwen Masters 35+ ging weer goed, ze moest drie ronden van 2000 meter lopen in totaal 6 km. Ze werd hierbij 2ein de tijd van 27,10 minuten, ze kwam 11 sec te kort op nummer een.

De vrouwen Masters 45+ liepen ook de afstand van 6 km, hierbij kwam Lianne Ivens in haar categorie als 6eover de streep in de tijd van 28,27 minuten. Karen Eldred deed over die zelfde afstand 36,27 minuten en werd daarmee 7e. Karen kwam binnen en ging daarna nog extra ronden lopen om nog meer kilometers te maken voor de Zeven Heuvelloop. Knap hoor!

De Mannen Senioren liepen de rondes 4 keer, in totaal 8 km. Sander Demmers nam daar ook aan deel. Hij liep ontspannen in een tijd van 32,34 min en kwam daarmee bij de Senioren als 16eover de finish.

Roy Quodbach Mannen Masters 35+ deed die 4 ronden in de tijd van 36,05 min hij werd daarmee 12e. Roy zei na afloop dat de laatste ronde pas lekker ging, hij kwam niet lekker in zijn ritme. Dat komt wel weer als er weer meer cross ervaring is.

Robert Hagen liep bij de Recreanten zijn 4 ronden hij deed dat in de tijd van 40,04 minuten.

Truus