Goede start voor ACW bij stadiontrail 

Er is op 5 januari een goede start gemaakt om voor alle leden van Atletiek Club Waalwijk,  familie en kennissen een stadiontrail te organiseren. Andere jaren was er een clubcross maar doordat er jammer genoeg te weinig vrijwilligers zijn omdat te organiseren was het niet haalbaar omdat te doen. Maar ik denk dat dit evenement bij de deelnemers van deze loop voor herhaling vatbaar is. Er was een leuk parcours uit gezet wat iedereen naar eigen vermogen kon lopen. Iedereen was prijswinnaar en voor de jongste deelnemers van af twee jaar tot en met de Junioren-D was er een medaille. Die glunderde allemaal met hun medaille om de nek. De foto’s geven een mooi sfeer beeld van dit evenement en hopelijk zijn er volgend jaar meer deelnemers. Uit de prestatie groep waren overigens de meeste deelnemers!

Na afloop was er een Nieuwjaar receptie en een toespraak door de voorzitter Harold van Engelen. Er werd een toast uit gebracht met champagne en was er worstenbroodjes voor iedereen.

Ook werd de kampioen bekend gemaakt bij de Prestatie loop voor de beker met de meeste PRs behaald tijdens het seizoen 2019. Voor de 2e keer op een rij werd Karen Eldred kampioen.

Dank aan de vrijwilligers en fotograaf die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Truus