Even voorstellen… Onze nieuwe penningmeester

Bestuurswisselingen

Het bestuur heeft een aantal wisselingen ondergaan. Roelant Oort (secretaris) heeft zijn bestuurstaak neergelegd. Ruud van Raak gaat zijn penningmeesterschap overdragen aan Martin Delsman. Het bestuur bestaat nu uit Harald van Engelen (voorzitter), Martin Delsman (penningmeester) en Kevin Joosten.

Penningmeester

Inmiddels heb ik mijn eerste bestuursvergadering erop zitten. De allerhoogste tijd dus om mij even goed voor te stellen aan de gehele vereniging!

Mijn naam is Martin Delsman (1982), samenwonend in Waalwijk met Ilse en onze drie dochters Fem (2013), Meis (2014) en Mila (2017). Ik ben geboren en getogen in Waalwijk, in de wijk Zanddonk. Na mijn middelbare schooltijd op het Dr. Mollercollege ben ik Econometrie gaan studeren in Tilburg. Aan het eind van mijn studententijd ook naar Tilburg verhuisd en daar ongeveer 10 jaar gewoond. Sinds 2015 ben ik met mijn gezin weer naar Waalwijk verhuisd.

Sinds 2017 werk ik als pensioenmanager bij Philips en ben ik verantwoordelijk voor het beheersen van de pensioenrisico’s voor Philips. Daarnaast adviseer ik intern onze HR-collega’s over de pensioenregeling en ben ik verantwoordelijk voor een correcte verslaglegging van alle wereldwijde pensioenregelingen binnen Philips.

Zoals je wellicht zal begrijpen, ben ik zeer geïnteresseerd in cijfers :-). Geen verassing dat ik dan ook de rol van penningmeester op me zal nemen binnen het bestuur van onze mooie vereniging ACW’66.

Ik ben sinds 2015 lid van de vereniging en train wekelijks binnen de LAG-loopgroep. Met name de trainingen in het prachtige natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen zijn bij mij favoriet! Maar ook de afwisselende trainingen op de baan zijn erg prettig. Met name het werken aan je eigen conditie, snelheid en uithoudingsvermogen in groepsverband werkt erg motiverend!

Zoals elke sportvereniging kan ook ACW’66 niet zonder vrijwilligers. Tot op heden heb ik mij voornamelijk ingezet bij het ophalen van oud papier en daarnaast heb ik ook geholpen bij de het opbouwen van de Lidocross. Toen ik een e-mail voorbij zag komen dat het bestuur op zoek was naar een nieuwe penningmeester voelde ik me er meteen tot aangetrokken. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij in het bestuur van onze mooie atletiekvereniging. Naast natuurlijk de financiële componenten wil ik me in het bestuur ook graag inzetten om samen met jullie allemaal onze vereniging nog mooier te maken. Ik nodig jullie dan ook graag uit om de handschoen samen met mij op te pakken en je in te zetten voor onze club! Ook ben ik zeer benieuwd naar de ideeën die spelen binnen de vereniging en welke suggesties jullie hebben om onze vereniging nog mooier te maken. Je kunt mij en de andere bestuursleden en kaderleden altijd aanspreken om zaken te bespreken. Onze deur staat altijd open!