Dames Fitheids Groep viert 235-jarig jubileum (!)

Zie hier de DFG-XL: 7 actieve leden van de Dames Fitheids Groep aangevuld met een paar trouwe ‘oud’gedienden. Want ook al ben je niet meer actief lid, je blijft toch bij dit clubje horen.

We hebben zoveel samen meegemaakt en dat al meer dan 40 jaar, met woensdag als vaste trainingsavond. Trimmen, hardlopen, eerst op de sintelbaan en nu kunststofbaan. Sterrenslag, nachtwandelingen in de duinen (zonder lamp), fietstochten en soms ook wedstrijden en ja…sommigen liepen ooit een halve marathon. Met het klimmen der jaren, zijn die tijden helaas voorbij.

Nu wandelen we vooral en houden we onze laatste woensdag van de maand sámen koffiedrinken in ere. Zo ook het jaarlijkse fietstochtje met bezoek aan een bijzondere plek. Dit jaar was het doel: Landgoed het Broeck in Raamsdonk. Een mooie gelegenheid om 5 van onze leden in het zonnetje te zetten ivm het jarenlange lidmaatschap. De huidige leden zijn gemiddeld 33,6 jaar lid met een uitschieter naar 43,7 jaar! Bij elkaar 235 jaar, dik 2 eeuwen. We blijven dus ook gewoon doorgaan.