Clubcross 2019 een succes

Voor het eerste jaar werd de clubcross samen met Atletiek Club Drunen georganiseerd op 6 januari. Het parcours was bij de zandafgraving in Drunen. Het was een ronde rond het water over bospaden en een aanloopstrook door het zand. De weersomstandigheden waren goed, lekker cross weer. Er was een elektronische tijdwaarneming, wat een luxe. De pupillen-C/B waren het eerste aan de beurt die liepen een ronde van 710 meter. De pupillen-A was de bedoeling dat die 1140 meter rond het water zouden lopen, maar dat was verkeerd gegaan en hebben achteraf maar 710 meter gelopen. De VB atleten hadden samen met de Junioren-D mee gelopen omdat de deelname daarvan minimaal was.

Alle atleten groot en klein vonden het leuk om samen met DAK de wedstrijd te lopen. Je had je eigen clubkampioenschappen, maar wel een groot deelnemersveld. Vooral bij de senioren en Masters was het een breed veld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelneming en de organisatie bedankt voor het succes.

Er worden hierbij geen kampioenen vermeld want voor mij is iedereen kampioen die mee gedaan heeft.

Na afloop was er de prijsuitreiking en Nieuwjaarsreceptie in ons clubgebouw met worstenbrood en werd er geproost op een sportief jaar. Dat aparte prijsuitreiking is zeker volgend jaar weer aan te raden daardoor versterkt je het club gevoel.

Na afloop werd door Gerard de beker uitgereikt voor de persoon van de Prestatie groep die over een tiental geselecteerde wedstrijden de meeste progressie heeft ten opzichte van het voorgaande jaar. Dat was dit jaar Karen Eldred, van Harte Gefeliciteerd.

Hopelijk zijn er volgend jaar nog meer atleten die de cross lopen.

De volledige uitslagen vindt je hier.

Truus