ACW’66 feliciteert Piet en Antoine Span met 40 jaar lidmaatschap

Piet Span werd op 1 april 1978 lid van ACW’66. Hij was het voetballen beu en jongere broer Antoine kwam thuis met mooie atletiekverhalen. Zijn droom: het leek hem geweldig om hoog over de lat te vliegen en diep in die dikke mat weg te zakken. Hij komt door veel trainen tot een hoogte van 1,95 meter, het halen van 2,00 meter lijkt onhaalbaar. Een aantal ACW-trainers helpen Piet met technische en mentale tips om die barrière toch te slechten. In 1987 ‘zweeft’ Piet over 2,00 meter en dat zal hij de jaren erna nog regelmatig herhalen en zelfs verbeteren tot 2,05.

Ook Antoine is een verdienstelijk atleet. Als veelzijdig tienkamper behaalt hij het Nederlands record voor masters. Samen met zijn broer en vele andere ACW’ers reist hij door het hele land om mee te doen aan atletiekwedstrijden.
 
Piet en Antoine zetten zich al vele jaren in voor de club. Hun bijdrage aan de renovatie van de nieuwe baan kan niet onderschat worden. Een jarenlange lobby bij de gemeente heeft ervoor gezorgd dat ACW’66 kan beschikken over een prachtige baan. Vraag ze er maar eens naar: over ieder hoekje kan een prachtige anekdote verteld worden!

Bedankt Antoine en Piet voor jullie jarenlange inzet voor de club!