Opstart nieuwe jeugdloopgroep bij ACW ’66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atletiek kent vele onderdelen die door de jeugd wordt beoefend, zoals: ver, hoogspringen, kogelstoten en balwerpen. Atletiek Club Waalwijk krijgt echter steeds meer aanmeldingen van jeugd die zich alleen willen toeleggen op het hardlopen!

Om aan deze behoefte te voldoen gaat Atletiek Club Waalwijk op maandag 12 mei van start met een looptraining speciaal voor de jeugd. De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De trainingen bestaan uit een warming-up met loopscholing, de kerntraining met gevarieerde looptrainingen en de cooling-down. We gaan, als je dat wilt, gezamenlijk deelnemen aan de jeugdstratenlopen en ‘s winters aan de crosswedstrijden in de regio.

De trainingen zijn bijzonder geschikt voor jeugd van 12 t/m 18 jaar. Je kunt een maand gratis met ons meetrainen en daarna lid worden. De contributie bedraagt 34,05 euro per kwartaal. Voor inlichtingen kan je contact opnemen met Gerard Joosten op 06 – 24 33 23 05 / 0416 – 27 82 30 of E-mail naar gt.joosten@home.nl