Familie Joosten in de prijzen bij de Tilburg Ten Miles

Afgelopen zondag 7 september werd in Tilburg een internationale wegwedstrijd georganiseerd met zoals altijd een sterk bezet veld. De wedstrijd voor de vrouwen bestond uit een grote ronde van 10 kilometer en voor de heren een ronde van 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) Het vernieuwde parcours startte dit maal op de Spoorzone waarna het met een enigszins aangepaste route, via de buitenwijken weer door het Tilburgse centrum liep met de finish weer op de Spoorzone. Het probleem lag dit jaar niet in deze aangepaste route maar meer in de weersomstandigheden. De lopers kregen, lopend door de Tilburgse straten behoorlijk last van het toch wel warme, benauwde weer! Toch wist Jessica Westerhoff-Joosten bij vrouwen 35+ een mooie derde plaats te behalen in een tijd van 42:01 minuten op de afstand van 10 kilometer. Bij de mannen, die de 10 Engelse Mijlen moesten afleggen, werd Gerard Joosten eerste in de categorie mannen 65+ in een tijd van 1:06:35 minuten. Beide Kaatsheuvelse atleten zijn lid van Atletiek Club Waalwijk.