ACW'66

Tekst en foto’s voor website

Onze website is aardig aan het groeien en wordt regelmatig bekeken door vele atleten hun familie en vrienden. Mocht je nu zelf een interessant stukje en of leuke foto’s hebben voor op de website lever deze dan op de volgende manier aan:

Tekst

Tekst voor op de site dien je aan te leveren door je stukje in een mailtje te typen en te sturen naar webmaster@acw66.nl. Geef daarbij aan wat de titel is van het stukje en of je er foto’s of een link naar een andere website of stukje in wilt hebben. Stuur dan wel de juiste foto’s en of linken mee in je mailtje. Stuur dus geen stukjes in een word document of ander formaat, gezien dit niet bruikbaar is op de website.

Foto’s

Foto’s voor op de website dien je aan te leveren door de originele digitale foto’s:

  • per email te sturen naar webmaster@acw66.nl
  • op cd, dvd of memory stick te zetten en te geven aan Eddy Stadwijk.

Vermeld altijd de datum en het evenement van waneer de foto’s gemaakt zijn. Als je de cd, dvd of memory stick terug wilt hebben vermeld dan ook aan wie deze weer teruggegeven dient te worden. Stuur dus geen foto’s die je zelf al van formaat veranderd hebt omdat je denkt dat dat wel makkelijk is, ook dit is niet werkbaar voor op de website.

Wijzigingen website

Mocht je verbeteringen, op of aanmerkingen hebben op de website stuur deze dan ook door naar webmaster@acw66.nl mogelijk dat we de site samen nog beter en mooier kunnen maken.

Threesome